20 november 2006

Thailand, part one

Tilbake fra vaar lille helgetur til Thailand. Skal absolutt tilbake paa en lenger ferie hit en gang.
Vi endte opp med aa dra til Koh Lanta. Flyet fra Singapore tok ca halvannen time til Krabi. Taxisjaafoeren samarbeidet tydeligvis med en turistinformasjon. Vi ble tatt med til Krabi Blue Bay Travel, og foer vi visste ordet av det hadde vi booket tur-retur til Koh Lanta og 3 netter paa New Coconut Bungalows. 3000bath for meg og Trine. Ikke noe aa klage over.
Overnattet en natt paa et rom ved nevnte turistbyraa. Ikke veldig lukserioest, men helt greit for en natt.




Neste morgen ble vi fraktet i minibuss til Koh Lanta via to baatferger. Paa bussen traff vi ei engelsk jente, Liz, som skulle bo paa samme bungalow som oss.
Foerste intrykket av New Coconut var ikke veldig bra. Men etter aa ha byttet bungalow til en uten en gigantisk maurtue paa badet, og etter aa ha blitt vant til aa maatte skylle ned toalettet ved aa toemme ei boette vann ned i, og at lyset av og til gikk naar en, eller naar Trine, skrudde paa varmtvannet i dusjen.. saa var det ikke saa ille.





























Foerste dagen ble brukt til aa bli kjent i omraadet og booke diverse turer. Liz reiste alene, saa hun ble med oss rundt.

Fredagen drog jeg aa dykket med Scandinavian Lanta Diver, mens Trine og Liz drog paa stranda. Vi var rundt 12 dykkere pluss endel instruktoerer. Stedet var Bida Nok/Nai, ogsaa kalt Shark Point.















Jeg dykket sammen med en instruktoer, Chang, og en politimann fra London, Alex. Gikk ned til ca 23 meter paa foerste dykk og 17 paa andre.















Var veldig mye fine koraller, og kjente igjen mange av fiskenen fra de vi pugget paa Madagaskar. Saa bla endel Dragefisk, Murener, Hummer, Havslange og 2 Leopardhaier.

hmm.. de siste bildene vil visst ikke lastes opp.. faar poste de senere

1 kommentar:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.